Thursday, 23 September 2010

Val och delfiner

Ja, jag har inte så mycket intelligent att säga om valets utgång. Utom att det tycks ha blivit det värsta tänkbara. Jag är rädd, ledsen och arg, och ser inte fram emot de kommande fyra årens politiska beslut. Det enda som väl kan betraktas som en gnutta positivt med att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen är att nu tvingas de övriga partierna faktiskt kommunicera med dem, och bemöta främlingsfientligheten med vettiga argument i stället för att försöka tiga ihjäl åsikterna. Borde det inte vara uppenbart vid det här laget att det inte fungerar? Det går inte att göra sig av med något som en inte vill ta i ens med tång...

On a happier note: jag har varit på lajv! Men det är ett så pass positivt ämne att det förtjänar ett eget inlägg, så att det inte solkas av politiska sorgebesked.

1 comment:

  1. Visst är det hemskt att SD kom in i riksdagen. Men samtidigt blir det nog en väckarklocka för många -Oj, det här är på riktigt! Hörde något skojigt (eller fruktansvärt tragiskt, välj själv) på radion idag. En man från gällivare tror jag det var. Han blev invald för SD till kommunfullmäktige. Dock insåg han NU att SD´s människosyn och invandrarpolitik inte gick ihop med hans kristna tro... Nu hoppas han att sossarna, vp eller skp bjuder in honom istället...:).
    Som sagt, dags att vakna

    ReplyDelete