Thursday, 2 December 2010

En musikalisk julkalender: Lucka A

Aight, efter lite slösurfande och runttrillande på främmande människors bloggar har jag fått lite inspiration. Så här ser min plan ut för att få fart på det där jäkla bloggandet: Under december skall jag skriva ett inlägg varje dag (okej, fail, men jag får ta igen det med två inlägg idag för att kompensera). Mönstret kommer att vara enligt alfabetet (A,B,C, ... ja, ni fattar, en bokstav per dag) på temat musik. På köpet får ni lära känna min musiksmak och kanske till och med upptäcker något nytt.

Eftersom jag inte använder mig av Spotify tänker jag länka till YouTube-videor där det är möjligt. Hittar jag inte låten jag tänker babbla om så är ni välkomna att kontakta mig (lämna en kommentar med e-postadress, den kommer inte att visas för andra) så kan jag skicka över den. Då kör vi!

Absolutely Cuckoo heter första låten på skivan 69 Love Songs med Magnetic Fields. En söt liten låt med ett djupt budskap och allt det där. Eller kanske inte. Jag tycker att den är trevlig i alla fall. Avgör själva:


No comments:

Post a Comment