Wednesday, 20 June 2012

Hem ljuva hem

Hemma i Sverige. Tröttare än en död hamster, men lycklig. Kina var intressant och överväldigande på alla sätt, men jag älskar att vara hemma igen. Det är så jävla fint att bo i Sverige, vi priviligerade skitstövlar borde ta oss tid att konstatera det lite oftare. Vattnet går att dricka utan att bli förgiftad, luften går att andas utan att föroreningar sätter sig fast på insidan av lungorna. Dofterna, svalkan, ljuset. Gott om plats, sociala skyddsnät, i princip inga giftiga djur. Nog för att jag brukar gnälla på hur mycket som kunde göras bättre när det kommer till politiska beslut i det här landet, men nu tänker jag ta mig tusan bara vara glad och njuta av att vara hemma igen.

Det finns så mycket att vara glad för just nu. I morgon är det sommarsolstånd, och jag har min första alldeles lediga dag på så länge att jag inte kan dra mig till minnes när det hände senast. Då skall jag sova precis så länge jag vill, sen tänkte jag skriva en riktig resesammanfattning och lägga upp här.

Stay tuned.
Winterdragon

1 comment:

  1. Härligt! Njut av din lediga dag! Ser fram mot att läsa din reseskildring! Härliga reflektioner du har gjort, inget är så nyttigt som att resa.
    Kram

    ReplyDelete