Thursday, 23 June 2016

Midsommarkaos

Halvvägs till vintersolståndet! Nu blir det bara mörkare. Asyllagen går åt helvete, och jag sitter här och ser himlen ljusna och tänker på cirka tusen andra saker. Det är så lätt att vara upptagen med sin egen jävla framtid. Men allt hänger väl ihop på något plan. Det finns inga trygga rum, jag borde sluta inbilla mig det och fokusera på strategier för att överleva. Det ser så eftertänkt och ordningsamt ut när jag presenterar mina tankar på det här sättet, men i själva verket låter det mer i stil med

... för mycket som händer jag orkar inte klarar inte pallar inte trycket fastän jag både vill och inte vill. Fly. Bara bort från allt och alla men jag vill inte vara ensam vill bli konstruktiv men inte normal för normalitet är en myt vi är alla freaks ni bara låtsas höra ihop för att ni är rädda för att tänka och för att öppna era jävla sinnen.

Ni bad inte om en insikt i mina faktiska tankar, men nu fick ni det ändå. Världen tvingar ju på mig sina åsikter och patetiska tankar om mig hela tiden så då är det väl inte mer än rätt att jag återgäldar tjänsten. Seriously, om jag fick betalt varje gång jag fick höra "det hade jag aldrig trott om dig!" hade jag varit ekonomiskt oberoende. Är det så svårt att fatta att allt som ryms i en person omöjligen kan synas på ytan? Var lite jävla tacksam för det, dessutom. Om allt jag är skulle synas utanpå skulle ditt huvud explodera av att titta på mig.

Photo by Vilja

MEN TÄNK OM DU ÅNGRAR DIG. Ja, tänk om jag gör det. Om ett blogginlägg eller en tatuering eller alldeles för hög fart i en riktning som känns helt magiskt rätt gör att jag aldrig kommer kunna få ett jobb. Är det då mig det är fel på? Tänk om du ångrar dig, din jävel. Tänk om du ångrar att du aldrig levde. Och att du tog dig friheten att stampa runt på andras drömmar.

"I'm not the one with a problem. It's the world that seems to have a problem with me."
— Shrek

Bara för att klargöra att jag inte tänker skämmas längre. Det är ert skambeläggande som är skamligt, om vi nu skall prata om kontraproduktiva beteenden. Nä, fuck this shit. Glad midsommar, hedrade hemuler! Må ni någon gång i ert liv beskåda en månuppgång som får er att fullständigt tappa balansen.

Kärlek och kaos,
Winterdragon

1 comment:

  1. Jag tänkte bara lämna den här länken här: https://xkcd.com/137/

    ReplyDelete